Pages

CIAO CAFFÉ & WINE BAR

20. huhtikuuta 2012

Vanhat portaat johtavat Unioninkadulta Kiseleffintalon toiseen kerrokseen, mistä huhtikuisella sunnuntaikävelyllä löytyi keskustan uusi Ciao Caffé. Kahvilan ketjusisaret ovat tuttuja suurista kauppakeskuksista, mutta tämä yksilö poikkeaa muista kahviloista hienon miljöönsä lisäksi omalla viinibaarilla.

Viinivalikoima keskittyy italialaisiin, argentiinalaisiin ja australialaisiin luomu- ja Reilun kaupan viineihin. Kahvilan valikoimiin puolestaan kuuluu paikanpäällä valmistetut italialaistyyppiset jäätelöt, suolaiset ja makeat herkut sekä isompaan nälkään salaatit ja antipastot. Tila jakautuu moniin pikku huoneisiin ja maisemat ovat huikeat suoraan Senaatintorille. Pidin myös paikan sisustuksesta, joka istuu arvokkaan rakennuksen henkeen modernista fiiliksestään huolimatta.

Jäätelö ja kuppi italialaista kahvia toivat tosiaan mieleen muutaman vuoden takaisen matkan italiaan - melkein voi  kuvitella Tuomiokirkon tilalle Duomon. Ison plussan paikalle annan hyvän palvelun lisäksi myös hintatasosta, joka on useisiin keskustan kahviloihin verrattuna varsin edullinen.
5 kommenttia:

Anna kirjoitti...

Sain haasteen blogissani ja nyt vuorostani haastoin sinut! Tsemppiä! ;)

A*

Dinner4u2 kirjoitti...

Tunnustus Pengerkatu -blogille mielenkiintoisista jutuista!

http://dinner4u2.blogspot.com/2012/05/blogitunnustus.html

Heidi kirjoitti...

Hei kiitos! Hetken hiljaiselo blogirintamalla ja tännehän on ehtinyt tulla kivoja tunnustuksia.

Siskoliina kirjoitti...

Hei, blogissani on tunnustus sinulle :)
http://siskoliina.blogspot.com/2012/05/liebster-blog.html

Heidi kirjoitti...

No johan - kiitos Siskoliina!