Pages

TAPAKSIA TAMPERELAISITTAIN

7. marraskuuta 2012

Inez tarjoili mm. bruchettoja, kanadippiä ja tulisia lihapullia.
Elokuun alkupäivinä Tampereella vierähti päivä Red Hot Chili Peppersien keikkaa odotellessa. Nälkähän siinä tuli. Festarihengessä siemailtiin aperitiivit kuurosateisen Tammerkosken rannalla ja suunnistettiin läheisiin Inez Tapas Bar Sidreriaan evästämään.

Inez oli rento, avara, hyvin loungemainen ravintola. Taustalla soi astetta liian lujalla sisustukseen sopiva musiikki ja tiskillä tilauksia otettiin vastaan englanniksi.

Tapasvalikoima oli runsas: sekä kylmiä että lämpimiä annoksia löytyi reippaasti. Päädyimme neljän hengen porukassa jakamaan useampia annoksia, jotka voi tilata joko pieninä yhden hengen annoksina (3-5€) tai isoina ryhmäannoksia (8-15€). Kyytipojaksi valitsimme hyvästä valikoimasta siidereitä ja viinejä. Inez tuo myös itse maahan siidereitä, mikä on aina postiivinen yllätys ravintolalta. Annokset tuotiin pitkähköllä viiveellä pöytään, mutta muuten sekä palvelu että ruoka toimivat kivasti.

Loppukesäinen kaveri-illallinen toimi Inezissä hyvin ja voisin kuvitella meneväni paikkaan isommallakin porukalla viettämään iltaa.
Ei kommentteja: