Pääsin hemmottelemaan itseäni yhteen Helsingin tyylikkäimmistä majapaikoista, Klaus K -designhotelliin. Tasokkaan huoneen lisäksi ilahduin aamulla, kun Ilmatar tarjoili yhden parhaista koskaan saamistani hotelliaamiaisista.
Ravintola Ilmattaren tiloissa tarjottava aamiainen oli tehty laadukkaista kotimaista raaka-aineista. Tarjolla oli yön yli haudutettua ohrapuuroa, kattava leikkelevalikoima, useita erilaisia kaloja, talon jogurttia ja kotitetkoisia hilloja. Ihan vain noin esimerkiksi. Kaffa Roasteryn kahvia sai siemailla tyylikkäässä tilassa ja taustalla soi aamuun sopivaa, pehmeää jazzia. Jälkiruokapöydästä löytyi kroisantteja, omena- ja mustikkapiirakkaa sekä pannukakkuja.
Päästäkseen aamiaispöytään ei välttämättä tarvitse varata hotellihuonetta, vaan nämä herkut ovat tarjolla 23 euron hintaan niin arki- kuin viikonloppuaamuisinkin.
3 kommenttia:
Klaus K:n brunssi oli huikea. Seuraavaksi olemme menossa tänne aamiaiselle, heti kun vaan löydetään sopiva aika :).
Mä vo9isin haluta sen sun omepiirakka ohjeen! <3
Tsau Mirre, tässä: http://pengerkatu.blogspot.fi/2011/08/martan-omenapiirakka.html
Lähetä kommentti