Pages

SPINACH BABA PASTILAA SANDROSSA

7. huhtikuuta 2013

Kallion legendaarisin kioski Sandron kulma muuttui hetkessä yhdeksi Linjojen parhaimmista ravintoloista. Sandro on samalla baari, lounas- ja illallispaikka sekä kahvila. Sandro kuvaa keittiötään monerniksi afrikkaiseksi, mikä selittääkin ehkä vahvaa kasvisruokien tarjontaa.

Hiljainen sunnuntai-iltapäivä, muutama hassu asiakas. Pariskuntia kahvilla ja perheitä lounaalla. Menimme posket punaisina Töölönlahden ympärikävelyn jälkeen sisään Sandroon, eikä pöydän saaminen ollut ongelma. Tarjoilu pelasi yhden hengen voimin hieman hapuilevasti, ja vain englanniksi. Tarjolla oli muutaman ruokalajin lista, joista kaikki yhtä poikkeusta lukuunottamatta olivat kasvisannoksia. Listan lihattomuuteen pettyneille pojillekin löytyi lopulta mieleiset annokset. Itse päädyin pinaattiseen babaan, eli pinaatti- ja vuohenjuustotäytteiseen filotaikinanyyttiin.

Reippaan odottelun jälkeen viimeisen päälle kauniit ja reilun kokoiset annokset kiidätettiin keittiöstä pöytään. Maut olivat vähintäänkin kohdillaan ja kaikki nyökyttelivät tyytyväisinä valintoihinsa.

Sandro pitää ehdottomasti kokeilla vielä illanviettopaikkana. Kallishan tämä uusi paikka on muihin kulmakuppiloihin verrattuna tuolla alueella, mutta ehkä kivasta sijainnista ja viihtyisästä, supertrendikkäästä sisustuksesta joutuu maksamaan pikkuisen ekstraa tuopin hinnassa?

1 kommentti:

Dinner 4u2 kirjoitti...

Tämä on mielenkiintoinen mesta :).